Voice Recorder Ketting

Artikelnummer: 320
EAN: 7448129945957
€50,95
Gratis bezorging
-
+

Voice Recorder Ketting

 

Met deze voice recorder ketting neem altijd en overal gemakkelijk gesprekken op. Deze kleine en elegante hanger is goed te gebruiken als ketting of sleutelhanger. Tegelijkertijd kun je deze voice recorder dankzij de ingebouwde, verborgen microfoon gebruiken als spy audio, die 40 uur onafgebroken kan opnemen als hij volledig is opgeladen. De verborgen microfoon hanger is voorzien van een interne geheugen van 8GB en heeft ongeveer 95 uur aan geheugen wat kan worden opgeslagen.

 

Indien je deze hanger als ketting gebruikt heb je aan een simpele druk op de knop genoeg om je eigen gedachten op te nemen, of de gesprekken die je voert. Zo hoef je die plotselinge inval niet te vergeten of heb je bewijs dat iets tijdens een gesprek gezegd is. Ook is het apparaat aan en uit te zetten met je eigen stem.

 

Het is ook een ideale sleutelhanger, door het lampje dat in het ontwerp is geïntegreerd. Deze lamp maakt het makkelijk het sleutelgat te vinden of iets anders te zoeken in het donker. Deze mooie en elegante spybug is de ideale keuze voor vrouwen die opnames willen maken in mogelijk gevaarlijke situaties, omdat zij geen elegantie hoeven op te offeren voor veiligheid.

 

Alle eigenschappen op een rij:

 

– Eenvoudig te bedienen met één aan/uit knop en een knop om op te slaan

– Ingebouwde polymeerbatterij met 40 uur batterijtijd

– Activeerbaar met stem

– Ongeveer 95 uur geheugen

– 32x66 mm groot

 

Dit artikel bestaat uit:

 

- Digitale voice recorder

- Handleiding

Geen reviews gevonden...
Info